De mindset creator

Mag ik naar je luisteren? Mag ik je horen? Mag ik geraakt worden? Mag ik er gewoon even zijn?


Al die verhalen, al die gedachten die door je hoofd heen dwalen; mogen die een plekje krijgen, mogen die gehoord worden?

Kun jij zomaar delen? Jezelf laten zien?

Je kwetsbaarheid een plek geven waarin je veiligheid en erkenning ervaart? Kun jij verdriet ervaren, de boosheid uiten en de frustratie en machteloosheid eruit gooien?

Alles wat je in je houdt zal je langzaam aan steeds verder verteren en je vermogen om jezelf of de ander lief te hebben ontnemen.


Laat mij je helpen ruimte in je chaos te scheppen, een klankbord te zijn. Je te helpen groeien en jezelf opnieuw te leren kennen.


Je te begeleiden in de keuzes die je mag gaan zien, om koers te zetten naar meer dan je voor mogelijk hield en je dromen meer tastbaar te maken.


Ik bied jou de ruimte, de mogelijkheid, de openheid en tijd die jij nodig hebt. Ik reik jou de uitnodiging, de uitgestrekte hand die je aan mag pakken als jij er aan toe bent. De stok achter de deur die jij zelf neerzet.


Ik geef jou dat zetje, de inspiratie én motivatie om door te gaan, de plek om je tranen te laten vloeien en jezelf in liefde weer te leren omarmen.


Om daarna je weer los te laten in de wereld die jij met steeds meer kracht je eigen maakt.


Jij bent welkom!

#notities #typen #vergadering